torsdag 19 maj 2011

Soccer mom

Idag har Eirk haft sitt livs första fotbollsträning. Om han var duktig? Vet inte riktigt det var så många andra mammor där att surra med så jag missade rätt mycket, men han gjorde en räddning när han stod i mål i alla fall. När han spelade ute var han lite flamsig och så är det ganska stort åldersspann i gruppen och hans ålder är minst så han hade väl lite tufft att hänga med de som är större. Kul tyckte han i alla fall att det var. Synd bara att det är samma tid som friidrotten för han hade gärna gjort båda men när han var tvungen att välja tvekade han inte en sekund, fotboll blev det.

Imorrn bär det av till Tallin med hela Borins Maskinservice. En lugn och skön resa, så att vi kan vila upp oss och komma hem pigga, just joking. Det blir nog allt annat än lugnt men jag tror det kommer bli kul som fasen i alla fall. Så antagligen blir det ingen bloggning på ett par dagar men ni får väl försöka klara er utan, haha.

1 kommentar:

Helene sa...

Det blir nog jobbigt att klara sig utan bloggning, men vad har jag för val? :-) har ju istället världens bästa barnbarn här!!!