måndag 25 april 2011

Home, sweet home

Ja nu är vi hemma igen, eller vi kom ju hem igår men då var vi så sega. Jag hade ju pratat med Julia om att vi skulle hitta på nåt men när vi kom hem la vi oss en stund i sängen och där somnade vi. Barnen var hos en kompis så det gick ingen nöd på dem och sen när vi vaknade var det bara att fixa mat och sedan lägga barnen.

Vi har i alla fall haft prima liv i fjällen med perfekt väder. Jag trodde ju att det skulle vara alldeles för mycket folk eftersom södra Sverige hade påsklov och backarna skulle vara fulla av dryga stockholmare(vadå fördomar:)) men det var inte alls för mycket folk och alla är ju så himla trevliga och hjälpsamma på sådana där ställen, alla hjälper allas barn och det flyter på hela tiden. Erik ville ju åka snowboard också så vi var och hyrde en åt honom. Han som hyrde ut var väldigt skeptisk och sa att det är inget man lär sig på en dag men vi insisterade, herregud vi läre ju få hyra om vi vill, och tame fan lärde han sig inte? Jorå, det gick skitbra tack vare att det finns en lift som är som ett rullband som de bara står stilla på så åker dem upp. För knappliften var för svår dessutom var snön i alla backar utom den med rullbandet så lös så det var svårt för honom att åka där.

Nu är bilen fixad också, igen. Men den gick fortfarande inte helt bra tyckte Jan-Erik så vi ska åka och koppla den till datorn sen när det finns plats i grannens garage och se om det är nåt mer fel, haha, tur man har en bilmekaniker som granne när man åker ford. Men nu kan jag ha bilen när jag ska åka och jobba till veckan, jobbar tissdag, torsdag, fredag och sen blir det väl panikskrivning hela onsdagen när jag måste göra hela veckans uppgifter på en dag men det är det värt.

Inga kommentarer: