måndag 3 januari 2011

Måndag

Ja nu är det måndag, kortvecka för de flesta men superlång vecka för oss eftersom Jan-Erik jobbade i går och dessutom ska jobba hela den här veckan, inklusive helgen, och inte kommer vara ledig igen förrän nästa helg, men men, big money får vi hoppas:)

Nu ska vi ta en provtur på sparken jag fick i julklapp, ner till dagis och hälsa på. Jag har ju sagt att de ska vara hemma hela den här veckan också eftersom jag trodde att jan-Erik skulle vara hemma. Dessutom har de tjatat typ sen annandagen om att få börja på dagis igen. Bara bra att de tycker att det är roligt där. Sen hem och hoppa in till bilen och åka in till stan eftersom det enda som finns i kylen är lite sill som är kvar sen julen.

Träningsvärken är inte så farlig som jag trodde, mest i armarna och lite i benen, men det behöver ju inte betyda att träningen var dålig för det, det vet ni väl? Träningsvärk är inget bevis för att man har tränat bra, bara ett bevis på att man gjort något som kroppen är ovan vid. Det är därför man bara får träningsvärk de första gångerna man gör något, för man kan inte bli såå mycket bättre på bara ett par gånger att det är det som gör skillnaden.

Inga kommentarer: